Universeel

Airco service

Met een airco geniet u tijdens de warme dagen van een koele temperatuur, dit zorgt er voor dat u comfortabel en geconcentreerd auto kunt rijden. Met de airco heeft u in de zomer een lekker koele auto en in de winter voorkomt het dat de ruiten beslaan. Maar ook uw airco heeft een servicebeurt nodig.

Het onderhouden van de airco

Aircosystemen zijn niet onderhoudsvrij, gemiddeld verliest een goed werkende airco ongeveer 10% aan koudemiddel per jaar. Dit resulteert in een wezenlijk verschil na enkele jaren. Daarnaast kan een tekort aan koudemiddel ervoor zorgen dat de compressor beschadigt raakt, wat een dure reparatie kan betekenen. Voorkom dit en laat uw airco onderhouden met onze airco service!

Bent u benieuwd of uw airco nog goed werkt? Laat uw airco dan door ons controleren, we checken de airco op meerdere belangrijke punten en geven je vervolgens direct advies. Door onze check en tijdig onderhoud zorgt u ervoor dat het volgende voorkomen wordt:

  • Een toename in het brandstofverbruik
  • Een hogere slijtage in de compressor
  • Hoge reparatiekosten bij ernstige schade
  • Het niet gebruik kunnen maken van de airco

Airco service bij Aircontrol

Bij Aircontrol Uden en Duisburg bent u ervan verzekerd dat uw airco in goede handen is. Aircontrol is de expert op het gebied van airco service, airco onderhoud, reparatie, het vullen van de airco én airco onderdelen. Zo vindt u in onze (web)winkel een ruim aanbod aan airco onderdelen. Daarnaast krijgt u bij Aircontrol altijd een gratis airco check, zodat u niet direct tegen kosten aanloopt. Bent u benieuwd hoe uw airco er aan toe is? Kom langs, laat ons een check doen en we zorgen ervoor dat uw airco weer helemaal op niveau is.

Kijk voor meer informatie op onze Aircontrol werkplaats pagina, daar vind je meer informatie over onze service en hoe wij jou kunnen helpen. Of neem direct contact met ons op, bel naar +31 413 25 3000 of mail naar info@aircontrol.nl.

Zoek op kenteken...

Zoek op nummer...

...onze kennis maakt u airco specialist!