Universeel

AC Compress - Revisie is een zaak van precisie

Steeds meer voertuigen krijgen standaard een airco. Na enkele jaren kan vooral de compressor gebreken vertonen; reparatie of vervanging is echter kostbaar. AC Compress kiest daarom voor een uitstekende vervanger: revisie.

AC Compress is een zusterorganisatie van de aircogroothandel Aircontrol. Door jarenlange ervaring, ook met een eigen service station, kwam Aircontrol er achter dat de markt behoefte heeft aan een snelle en betrouwbare revisieservice voor compressoren.

Revisie is een zaak van precisie

AC Compress kan door ervaring, specialisme en kwaliteitszorg klanten in heel Europa binnen enkele dagen een uitstekende revisiecompressor leveren die in technische kwaliteit niet onderdoet voor een nieuwe.

AC Compress levert de testgegevens mee en laat de klant daarmee zien dat een gereviseerde compressor weer 100 procent van de technische specificaties van een nieuwe haalt.

AC Compress zorgt - ook bij specials - voor een snelle levering, zeer goede service en topkwaliteit. En daarmee voor de wedergeboorte van de compressor.

Zoek op kenteken...

Zoek op nummer...

...onze kennis maakt u airco specialist!